Wednesday, August 02, 2006

کباب برگ

GHAZHAYE IRANY BARAYE ADAMAYE SHEKAMO http://www.hanifworld.com/Sofreh.htm











کباب برگمواد لا زم ( برای2 نفر):گوشت راسته پاک کرده 1 کیلو روغن زیتون 2/1 پیمانهپیاز (رنده شده) 3 عددسیر کوبیده شده 2 پرهگوجه فرنگی متوسط 2 عددزعفران 2/1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل سماقطرز تهیه:کباب را می توانیم بهر اندازه که میل داریم پهن کنیم باین ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم باندازه ای که میل داریم پهنای کباب شود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا 4 انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت میگذاریم قطعات دیگر را می بریم ( با این عمل پهنای تمام گوشتها بیک اندازه می شود ) بعد گوشت را بقطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلا ل کرده و جعفری تزیین می کنیم کبابرا نباید هیچ وقت لا ی نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.

No comments: